Butterfly Butterfly Butterfly Butterfly Butterfly
Koop nu tickets
Lion
Gashorn
Windmill

Konings
Feesten

Alles wat je wilt weten

Informatie

De Koningsfeesten Emmen vinden plaats op Zondag 26 April van 17:00 tot 00:00 uur en op Maandag 27 April van 14:00 tot 00:00 uur op parkeerterrein De Vreding in het centrum van Emmen. Omdat iedereen de verjaardag van onze Koning wil vieren zijn de Koningsfeesten voor alle leeftijden.

Ticketverkoop

Om het terrein te betreden heb je een geldige ticket nodig. Deze tickets kun je hier online in de voorverkoop kopen. Zolang de voorraad strekt zal er bij de entree van het festivalterrein ook deurverkoop zijn. Houd onze Facebookpagina hiervoor in de gaten!

Aankomst

Bij de entree laat je je online gekochte ticket scannen om toegang te krijgen tot het festivalterrein. Dit kan door het ticket thuis te printen of te downloaden op je mobiele telefoon.

Consumptiemunten

Op het festivalterrein betaal je je drankjes en eten met consumptiemunten. Deze consumptiemunten kunnen worden gekocht op het terrein en worden niet teruggenomen. Bij alle kassa’s zijn pinautomaten aanwezig. Contante betalingen zijn natuurlijk ook altijd mogelijk.

Drankverkoop

Voor bezoekers onder de 18 jaar is het niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren. Alcohol wordt door onze crew uitsluitend geschonken aan 18+ en enkel en alleen op vertoon van een alcoholbandje. Met jouw geldige ID bewijs kun je bij de entree een alcoholbandje ontvangen. Let wel op! Deze bandjes zijn persoonsgebonden en dus niet over te dragen aan iemand anders. Kapotte bandjes kunnen alleen worden ingewisseld voor een nieuw bandje op vertoon van een geldig ID bewijs én het kapotte bandje. Fraude met zowel de bandjes als ID bewijzen wordt niet getolereerd door de organisatie en leidt tot directe ontzegging van het festivalterrein.
Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. In het geval wij dit opmerken volgt direct verwijdering van het festivalterrein.

Roken

De Koningsfeesten worden in de openlucht georganiseerd en dus mag er op het festivalterrein gerookt worden.

Huisregels

Wanneer je het festivalterrein betreedt gelden er enkele huisregels. Deze kun je hier lezen.

Wat mag NIET mee op het festivalterrein?

  • Eten en drinken in welke verpakking dan ook
  • Drugs en andere hallucinerende middelen (waaronder lachgas)
  • Wapens of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt
  • Giftige, brandbare of explosieve materialen
  • Paraplu’s
  • Toeters, gashoorns en andere hinderlijke geluidsmakers
  • Vuurwerk

Bereikbaarheid

Parkeerterrein De Vreding ligt in het centrum van Emmen en is daardoor goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Je auto of fiets kun je parkeren op de daarvoor bestemde plekken in het centrum. Ga je met het openbaar vervoer? Kies dan voor Emmen Centrum als jouw eindhalte. Vanaf hier loop je binnen een minuut het festivalterrein op.

Het weer

Wij gaan er natuurlijk van uit dat het stralend weer zal zijn tijdens de Koningsfeesten! Maar omdat we het in Nederland nooit zeker weten is het verstandig om je voor te bereiden op ieder weertype. Draag laagjes kleding, zorg eventueel voor regenkleding en goede schoenen. Paraplu’s mogen niet meegenomen worden op het festivalterrein, poncho’s wel!